2.5.2013 Uutiset

Veragosta osa Rongoa

Rongo vahvistaa liiketoiminnan suunnitteluosaamista yhdistymällä Verago Oy:n kanssa. Veragon henkilöstö liitetään osaksi Rongon organisaatiota. Yhdistyminen toteutetaan osakevaihtona, jonka jälkeen Veragon omistajista, Kari Vierikasta ja Jari Salmelasta, tulee Rongon osakkaita.

”Eteenpäin katsominen ja liiketoiminnan suunnittelu on avainasemassa yritysten menestymisen kannalta ja siihen haluamme panostaa. Veragon ja Rongon osaamisissa on selvä synergia, ja nyt pystymme tarjoamaan sekä Rongon että Veragon asiakkaille entistäkin kokonaisvaltaisempaa palvelutarjoamaa informaation hyödyntämisen alueella”, kommentoi yhdistymistä Rongo Oy:n toimitusjohtaja Sami Kähkönen.

Lisätiedot:
Sami Kähkönen
Toimitusjohtaja, Rongo Oy
Puh. 040-547 6478

Kari Vierikka
Toimitusjohtaja, Verago Oy
Puh. 040-500 2187